Uitdeuken Zonder Spuiten

Door de ingenieuze uitdeuktechniek en vakkundigheid van onze specilist blijft uw lak ongebeschadigd, de methode werkt snel en door het achterwege blijven van traditioneel schadeherstel is de UZS techniek uiterst voordelig.

Kostenbesparend, milieuvriendelijk en breed toepasbaar. Vraag ons naar de mogelijkheden in combinatie met uw schade.

Geen kans op kleurverschil
Onze methode van ‘’uitdeuken-zonder-spuiten”zorgt er voor dat de originele fabriekslak van de auto intact blijft. Het vakmanschap en het speciale gereedschap van onze specialist maken dit mogelijk! De reparatie kan vaak binnen een dag worden verricht zodat u weer snel over uw auto kunt beschikken.

Toepassing bij hagelschade
Uitdeuken-zonder-spuiten is bijzonder interessant bij hagelschade. Bij deze calamiteitenschade worden vaak vele honderden auto’s in korte tijd beschadigd.
Deze uitdeuktechniek biedt opmerkelijke voordelen zoals besparing, snelheid. Inmiddels zijn door ons met een aantal vooraanstaande verzekeringsmaatschappijen overeenkomsten gesloten.

Parkeerdeuken zonder lakschade
Een parkeerdeuk onstaat vaak door een nonchalant geopend achterportier van een naast u geparkeerde auto. Een vouwdeuk onstaat vaak door een openslaand voorportier van een naast u geparkeerde auto. Een krasdeuk of streepdeuk word vaak veroorzaakt door het stuur of pedaal van een fiets of winkelwagen.